El-installation

Professionel service fra din lokale el-installatør

Funktionsdygtige el-installationer er altafgørende i din travle hverdag – om det er på hjemmefronten eller arbejdspladsen. Hos Elektriker Amager installerer, leverer og monterer vores veluddannede elektrikere netop den el-installation, som du behøver. Vi arbejder med alt fra store og komplicerede installationer, for eksempel i forbindelse med nybyggeri eller renovering, til mindre og mere simple indgreb, eksempelvis ved installation af ny belysning i hjemmet. Vi er her for at hjælpe dig og kan tilgå adskillelige typer af el-installationer. Det kan være du som privatperson er blevet mere miljøbevidst og i den sammenhæng ønsker et lysregulerende system i hjemmet? Måske har I problemer med indeklimaet i afdelingen på arbejdet, og har brug for hjælp til installation af det rette ventilationsanlæg?

Vores autoriserede el-installatører yder el-service af højeste kvalitet og sætter altid sikkerheden i højsædet. Vi ved fra erfaring, at det kan være fristende selv at løse nogle el-relaterede opgaver derhjemme. Elektrikerfaget omfatter dog i den grad farligt arbejde, hvorfor vi til enhver tid anbefaler, at du først kontakter din lokale elektriker. Således sørger vi for, at arbejdet udføres korrekt og sikrer os både din, og vores allesammen sikkerhed. Elektriker Amager følger de gældende lovkrav fra Sikkerhedsstyrelsen, og går aldrig på kompromis med disse.

Modtag dit
uforpligtende tilbud

El-tavle og intelligent styring

El-tavlen er kernen til dine el-installationer og er derfor af særdeles vigtig karakter. Står du i den situation, at din for eksempel el-tavle skal flyttes, står vi som erfarne elektrikere klar til at hjælpe dig. I forbindelse med en sådan flytning har du mulighed for at optimere din nuværende elinstallation. Der findes nemlig mange intelligente systemer, som kan styre samt regulere dit energiforbrug. Et effektivt og kvalitetssikkert valg er det såkaldte CTS-anlæg (Central Tilstandskontrol og Styring). Det kan indstilles til netop det formål, du ønsker. Som oftest bruges anlægget til at kontrollere, overvåge og regulere installationer så som ventilation, lys og varme.

elektriker amager automatsikring el
elektriker amager værktøj el

Belysning og lysstyring

Vi mennesker er utrolig afhængige af lys for at kunne fungere optimalt. Belysningen i det enkelte rum afhænger af den kontekst, som rummet indgår i. På arbejdspladsen skal de fysiske rammer gerne være motiverende, og opløftende, med henblik på at fremme et aktivt miljø. Hvorimod der i hjemmet, måske i højere grad, gerne skulle være mulighed for at skabe en mere hyggelig, og afslappende atmosfære. Sådanne tilpasninger er der rig mulighed for at gøre sig. På hjemmefronten kan en lysdæmper tages i brug for netop at opnå en bestemt stemning. Ved brug af lysstyring kan du tilmed spare penge på el-regningen. Via et sådant system kan du selv justere brugen af lys i bestemte rum. Der findes endda flere forskellige apps, hvormed du kan indstille belysningen efter specifikke tidspunkter på døgnet. I en erhvervsmæssig sammenhæng er de mere avancerede styringssystemer at foretrække.

Sikkerhedsstyrelsens love og krav

Når vi som autoriseret el-installatør yder en service, undersøger vi først og fremmest, at sikkerhedsforanstaltningerne er i orden. Det er et lovkrav at have et såkaldt RCD (Residual Current Device) relæ i sin bolig – også kaldet en fejlstrømsafbryder. Denne er til for at skabe sikkerhed, hvis der skulle opstå nogle fejl i strømmen, såkaldt reststrøm. RCD relæet fungerer som nødafbryder og automatsikrer fejlen, så du ikke kommer til skade. Den mest almindelige afbryder er i dag et HPFI relæ, som i øvrigt er den nyeste model. Et HFI relæ, som er en ældre udgave, er også godkendt. Det skal endvidere pointeres, at sådanne fejlstrømsrelæer kun må installeres af professionelle fagfolk.

elektriker amager el-entreprise plantegning ledning

Modtag dit
uforpligtende tilbud