Erhverv

Professionel el-service til erhverv

Hos Elektriker Amager tilbyder vi kvalificeret el-service til erhvervsrelaterede projekter. Vores erfarne el-installatører står klar til at yde netop den service, som din virksomhed har brug for. Elektriker Amager har et ressourcestærkt bagland, som indebærer et bredt kompetencefelt. Først og fremmest udbyder vi vores autoriserede service i forbindelse med el-entrepriser, små som store. Vi står gerne i spidsen for projektet, da vi har mange års ekspertise, som vil sikre dig et godt resultat.

Desuden samarbejder vi naturligvis også med andre parter, hvis dette ønskes. Det vigtigste for os er nemlig, at du får den rette el-service, så dine ambitioner kan realiseres. Det kan være dit erhverv står over for en stor ombygning, renovering eller måske endda har planer om nybyggeri. Vores dygtige elektrikere er klar til at rådgive og vejlede dig, fra start til slut. Med vores professionelle viden inden for elektrikerfaget finder vi de bedste løsninger til dit erhverv. Vi arbejder med alt fra belysning, ude og inde, til ventilation, varme samt alarmsystemer. Hvad end du er en lille virksomhed, eller større institution, står vi til rådighed. Vi sørger for kvalitetssikre løsninger, hvor der er tjek på lovkrav og formaliteter. Du kan trygt overlade arbejdet til os. Ønsker du dette, eller vil du blot vide mere, er du velkommen til at kontakte os på mail eller telefon for yderligere information.

Modtag dit
uforpligtende tilbud

Autoriseret el-entreprise til din virksomhed

Når vi som fagfolk indgår i et projekt med vores erhvervskunder, tager vi fuldt ansvar for opgaven. Vi tilbyder en bred vifte af ekspertise blandet andet inden for renovering, istandsættelse og nybyggeri. Vores professionelle elektrikere sørger selvfølgelig for, at alle el-installationer er funktionsdygtige, da de er omdrejningspunktet for virksomheden. Vi har gennem erfaring stiftet bekendtskab med mange typer erhverv og er godt rustet til en hver opgave. Elektriker Amager er med helt fra begyndelsen og leverer, monterer samt installerer de nødvendige el-installationer, herunder kabelinstallationer, kraftstik med videre. Eksempelvis hjælper vi også med ventilation og belysning, ind til målet for din virksom-hed er nået. Gennem vores el-entreprise får du glæde af den professionelle service, vi besidder, helt frem til projektets afslutning.

elektriker amager erhverv relæ
elektriker amager el-entreprise plantegning ledning

Entrepriser - hvilket projekt bygger du?

Med vores tilbud om el-entreprise er vi naturligvis indstillet på at imødekomme dine ønsker som virksomhed. Vores erfarne elektrikere er godt klar over, at du som bygherre, eller bygningsentreprenør, kan have en bestemt entrepriseform at foretrække i henhold til det pågældende projekt. Hos Elektriker Amager udfører vi både el-entreprise i forbindelse med fag-, hoved- eller totalentreprise. Det er op til dig, hvilken entrepriseform du ønsker. Uanset hvad du som bygherre, bygningsentreprenør eller virksomhed vælger, er vi beredt på at samarbejde. Vælger du os som hovedentreprenør for dit erhvervs-byggeri, forsikrer vi dig et professionelt forløb. Vi tager hånd om underentreprenører, økonomi, tidsplan og byggeriet med videre. Alt du skal gøre er at sætte gang i processen.

El-installationer til erhvervsmæssig sikkerhed

Elektriker Amager hjælper dig med at finde de rigtige sikkerhedsløsninger til netop din virksomhed. Mange erhverv foretrækker et sikkerhedssystem i form af låse- og alarmsystemer samt adgangskontrol. Det kan vores kompetente elektrikere levere og installere. Endvidere er brandalarmer til erhverv et must, da enhver virksomhed ønsker at passe på sine bygninger. Hertil egner ABA- og/eller ABDL-anlæg sig bedst, da disse er ekstra følsomme over for røg. ABA-anlægget varsler med lyd ved opfangelse af røg i lokaler og alarmerer automatisk brandvæsenet. ABDL-anlægget er videreudviklet således, at denne sikrer en automatisk lukning af branddøre ved røg, så brandfaren ikke spreder sig til øvrige dele af bygningen. Vores el-installatører er klædt på til at rådgive samt vejlede dig i forbindelse med sådanne el-installationer til brug i erhverv. På den måde kan du tage vare på din virksomhed og skærpe sikkerheden.

elektriker amager håndværker el-installatør

Modtag dit
uforpligtende tilbud