Privat

Din lokale elektriker

Elektriker Amager er din lokale elektriker, der med sit store team af autoriserede el-installatører, står klar til at hjælpe dig som privatperson. Som erfarne på området har vi en utrolig bred viden og kompetencestærk profil, når det handler om el-service. Du har som privatperson lov til selv at udskifte visse stikkontakter og lampeudtag. Det er imidlertid ikke alle typer, som er til at have med at gøre med. Og så snart det drejer sig om større indgreb, så som udvidelse med nye kabler, kræves der professionel assistance. Vi anbefaler derfor til enhver tid, at du kontakter os, før du påbegynder noget el-relateret arbejde. Elektrikerfaget er præget af farlige situationer, og sikkerheden går vi ikke på kompromis med.

Hos Elektriker Amager tilbyder vi alle former for el-installationer. Vi arbejder med løsninger som indebærer alt fra belysning, ventilationsanlæg, kabelføring til energioptimerende systemer så som varmepumpe, solceller og computerstyrede anlæg. Vi går altid i dialog med vores kunder og samarbejder tæt om det pågældende el-projekt. Går du for eksempel rundt og dagdrømmer om en renovering af sommerhuset? I så fald tilbyder vi autoriseret el-service med kvalitet og sikkerhed i højsædet. Du er velkommen til at kontakte os på mail eller telefon, og vi skal gøre vores for at rådgive og vejlede dig på bedste vis.

Modtag dit
uforpligtende tilbud

El-installationer til privat sikkerhed

Der findes mange typer elinstallationer, når det handler om sikkerhedsløsninger. Vi er som erfarne elektrikere og el-installatører beredt på at finde den rette løsning til dig. Det kan nemlig være utroligt betryggende at have et alarmsystem i hjemmet. Hos Elektriker Amager arbejder vi med flere typer alarmsystemer så som røg-, brand- og tyverialarm. Nogle privatpersoner foretrækker sidstnævnte kombineret med videoovervågning, hvilket også er muligt. Vi går meget op i vores kunders tryghed og sikkerhed, hvorfor vi hele tiden bestræber os på at være opdateret på området. Vores kompetente medarbejdere kan blandet andet hjælpe med installering af ABA- og ABDL-anlæg, der er mere avanceret inden for brandsikkerhed. Med vores ekspertise er du altid garanteret forsikringsgodkendte systemer, så du kan roligt overlade arbejdet til os.

elektriker amager værktøj
elektriker amager håndværker service

El-besparelser i hjemmet

Som privatperson kan det i høj grad betale sig at sætte sig ind i energibesparende løsninger, da det har en positiv indvirken på elregningen. Der er mange tiltag at gøre brug af, og det vil vi som autoriserede el-installatører gerne hjælpe dig med. Vi tilbyder blandt andet installering af intelligente systemer så som CTS- og IBI-anlæg, der er yderst relevante i forbindelse med energioptimering. Du kan lynhurtigt danne dig et overblik over dit elforbrug og derigennem gøre en betydelig indsats. Måske ønsker du at kontrollere brugen af gulvvarmen i huset eller indstille belysningen, når du er udenbys? Er du endnu mere opsat på at gøre en forskel for klimaet, er installation af solceller og varmepumpe en mulig løsning til dig.

Netværk og data

I dag er det nærmest umuligt at have et velfungerende hjem uden adgang til et godt internet. Elektriker Amager tilbyder levering og installering af en netværksinstallation, så du og din familie nemt kan tilgå en internetforbindelse. Med en sådan installation er du garanteret gode muligheder for fibernet, som er den nyeste teknologi inden for området. Fibernet er den fremtidssikre løsning, da det kan rumme store mængder data. Med fibernettet er det muligt at gøre brug af digital data efter egne behov helt uden at skulle gå på kompromis med kvaliteten. Vores dygtige elektrikere tilbyder endvidere deres professionelle hjælp til eksempelvis installering og montering af en router og telefonstik. Kontakt os endelig for mere information og vejledning med hensyn til netværk og data.

elektriker amager data server

Modtag dit
uforpligtende tilbud